El passat mes de setembre, Zorongo Teatre estrenava la seua temporada de la tardor. Dins del seu programa d’activitats i actuacions es contemplava el “Concurs de teatre Vila de Mislata“, ja que l’agrupació ha sigut de nou seleccionada com a representant de la Comarca del Camp del Túria.

D’aquesta manera, la companyia de teatre representarà aquest dimecres, 31 d’octubre, la seua obra ‘El Crèdit’.

La representació donarà inici al voltant de les 22.30 hores en el teatre del Centre Cultural de Mislata. I és que aquest municipi compta amb un dels certàmens teatrals més consolidats del nostre territori. Aquest, ja ha alçat el teló de la seua edició número XXXVI. Des del passat 5 d’octubre i fins al pròxim 14 de desembre, dotze propostes de teatre emergent busquen a Mislata una oportunitat per a fer el salt a les arts escèniques.

Quant a El Crèdit, es tracta d’una obra dramàtica escrita per Jordi Galcerán. Aquest, és considerat com l’autor de referència del teatre actual i el rei de l’humor negre.
Tot comença amb un home que intenta, de manera honesta, aconseguir que una sucursal bancària li concedisca un xicotet crèdit absolutament necessari per a continuar amb la seua vida. No té avals ni propietats, tan sols compta amb la seua “paraula d’honor” perquè el banc s’assegure la seua devolució. La negativa del director de la sucursal els col·loca als dos en una situació molt delicada i hilarant. Cada gir d’aquest text sorprendrà fins al final.

Aquesta obra, va ser guanyadora del Primer Torneig de Dramatúrgia Catalana i posteriorment el de Catalunya Vs Argentina.

Ara, serà representada per Didac Moreno, encarregat també de dirigir-la, i Tano Mateu.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment