Aquest passat dimecres a la vesprada, el carrer Goya es va convertir en un autèntic lloc tètric i misteriós. L’últim tram d’aquesta via es va impregnar del verdader esperit de Halloween per a acollir una festa ja ineludible en aquesta data per al poble de Bétera.

Molts veïns i veïnes del municipi van poder disfrutar de la nit dels morts vivents en aquesta via. Grans i menuts s’acosten, des de fa anys, a aquest carrer per celebrar el citat esdeveniment d’una manera especial. Els residents del carrer Goya conviden a tot el poble a aquesta festa. Per a l’ocasió decoren terroríficament la via pública. A més, el tram on se celebra es talla durant unes hores per mantindre la seguretat en tot moment. Així, ni la pluja va impedir que un centenar de famílies i amics acudiren ahir fins a Goya, on la música tampoc va faltar. Alguns veïns, veïnes i entitats també van col·laborar portant llepolies.

L’origen d’aquesta festa es remunta quan Juan Ramón Bolaños, veí de la localitat, va decidir decorar la seua façana amb la temàtica pròpia de Halloween i va resultar tot un èxit. A partir d’ací es va començar a fer més coses any darrere any.

A continuació, adjuntem una fotogalería:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment