La Generalitat ha convocat els Premis IVAJ 2018. Aquests van dirigits a Tesis Doctorals, Treballs de Fi de Màster, Treballs de Fi de Grau i projectes de determinats Cicles Formatius Superiors, que versen sobre qualsevol aspecte relacionat directament amb la joventut valenciana.

Els premis volen distingir a les persones joves, amb edats compreses entre els 18 i els 30 anys, que investiguen en l’àmbit de la joventut i difondre els millors treballs universitaris i de cicles formatius, tant des d’una perspectiva general sobre algun aspecte o àmbit concret.

Aquesta convocatòria s’emmarca dins de la modalitat de creació científica i tècnica, d’acord amb el que disposa l’ordre 2/2018, de 23 de febrer, de la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, per la qual s’estableixen les bases reguladores de la concessió dels premis de l’Institut Valencià de la Joventut a la creació artística, científica i tècnica.

D’acord amb les bases, publicades en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, s’estableixen quatre categories de premis: Tesis doctorals, TD, Treballs de fi de grau, TFG, Treballs de fi de màster, TFM i Treballs del Mòdul Professional de Projecte, MPP dels cicles formatius de TS Animació Sociocultural i Turística (LLOE); de TS Promoció d’Igualtat de Gènere (LLOE); de TS Integració Social (LLOE) i de TS Mediació Comunicativa (LLOE).

S’atorgaran un total de 40 premis, d’ells deu són de 1.000 euros per a tesis doctorals; 10 de 600 euros per a treballs de fi de màster, deu de 600 euros per a treballs de fi de grau i deu de 200 euros per a treballs del Mòdul Professional de Projecte. Els autors i les autores dels treballs guanyadors rebran també una distinció acreditativa

Aquests premis es financen amb un import global màxim de 24.000 euros del pressupost de l’IVAJ per a 2018.

Les candidatures que es presenten hauran de ser originals i completes. No s’admetran parts d’un treball més ampli i complet. Les persones que les presenten seran les úniques responsables davant el titular de qualsevol dret.

Els treballs hauran d’haver sigut presentats i avaluats, amb una nota igual o superior a nou, pels òrgans acadèmics corresponents, dins dels dos últims anys i podran estar escrits en qualsevol dels idiomes oficials de la Comunitat Valenciana.

Així mateix s’acceptaran treballs presentats en qualsevol idioma oficial a Europa, sempre que els acompanye una transcripció de l’original al castellà i/o valencià.

Per a preservar l’anonimat en el procés d’avaluació, els treballs es presentaran en suport electrònic (CD, USB) amb l’arxiu en format PDF, Word o Lliure Office (podran incloure fotos i vídeos), identificat exclusivament amb el títol i el DNI/NIF, sense identificació de l’autoria.

La sol·licitud per a participar en aquesta convocatòria està disponible a través de la pàgina web de l’IVAJ, consultar ací i en les seus de l’IVAJ a Alacant (Rambla de Méndez Núñez, núm. 41. Torre de la Generalitat; a Castelló (C/ dels Orfebres Santalínea, núm. 2 ) i a València (C/ de l’Hospital, núm. 11)

El termini de presentació de sol·licituds per a concórrer a aquests premis IVAJ 2018 finalitza el 15 de novembre de 2018.

Més informació: consultar ací.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment