El pròxim dimecres, 14 de novembre, tindrà lloc la Conferència de novembre del Programa Universitat i Societat al municipi. Amb el títol “Com ha influït el mar sobre l’expansió de la Humanitat Prehistòrica sobre el planeta”  es portarà a terme en el Saló de Plens del Castell del municipi, a les 19.00 hores.

Aquesta xarrada estarà impartida per J. Emili Aura Tortosa (Departament de Prehistòria i Història Antiga Universitat de València). La conferència estarà oberta al públic en general i serà gratuïta.

Unisocietat és un programa conveniat entre l’Ajuntament de la localitat i La Universitat de València. Aquesta iniciativa va dirigida a les persones adultes, majors de 30 anys amb interessos d’ampliació, enriquiment i actualització dels seus coneixements i la seua formació personal. El nombre de places és limitat, ja que sols es compta amb 50 places. El projecte es distribueix en tres cursos acadèmics, de 120 hores cadascun, amb assignatures troncals. Aquestes assignatures són quatre per curs, amb 24 hores cadascuna. Aquestes garanteixen una introducció bàsica a diverses matèries:

• Primer Curs: Dret, Salut, Història, Biologia.

• Segon Curs: Sociologia, Llengua i literatura, Economia, Psicologia.

• Tercer Curs: Música, Geografia, Física, Patrimoni Històric Valencià

En finalitzar els tres cursos s’obté certificat universitari i un nombre de crèdits universitaris corresponents al nombre d’hores per curs.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment