L’Ajuntament de Bétera ha celebrat la Comissió de Drogodependència. Aquesta comissió reuneix, cada trimestre, la part tècnica i política del consistori, així com una representació del centre de salut, els centres escolars, escoles professionals, AMPAS, treballadors socials, Policia Local, i membres de la Mancomunitat del Camp de Túria.

La finalitat d’aquestes reunions és fer un seguiment de la implantació del Pla Comarcal de Drogodependència al municipi, estudiar les necessitats que es presenten, així com avaluar el compliment dels objectius marcats.

En els pròxims mesos els centres escolars de la localitat repartiran nous materials informatius per donar a conéixer entre els cursos més vulnerables què és la UPCCA i com pot ajudar-los tant a ells com a les seues famílies. També se celebraran xarrades, nous cursos i un concurs de microrelats sobre el bon ús de les tecnologies.

Cal mencionar que la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA) és un recurs municipal acreditat per la Conselleria de Sanitat, a través de la Direcció General d’Ordenació i Assistència Sanitària.

Es tracta d’un servei gratuït atés per personal especialitzat en addiccions, que desenvolupa actuacions orientades a reduir o evitar l’ús i / o abús de drogues i altres conductes addictives (mal ús i / o abús de les tecnologies), i els problemes associats, així com promoure hàbits de vida saludables entre la població jove.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment