Aquest diumenge,4 de novembre, tindrà lloc la presentació del disc ‘Remembrances‘.

Aquest treball és una recopilació d’obres de compositors valencians i catalans, adaptades al flautí per Paco Varoch, les quals se situen en una franja cronològica que abasta més d’un segle, des de finals del XIX fins a principis del XXI.

L’actuació donarà inici a les 19.00 hores en l’auditori de la Casa de la Cultura  de Bétera (C/ Estació, 9).

Aquest treball, gravat al juliol de l’any passat en l’Auditori ADDA de la Diputació d’Alacant per l’enginyer de so Orlando Regidor amb producció d’Álvaro Herrera, plasma un nou concepte de ‘poemari musical’ amb una translació de vocal a instrumental.

‘Remembrances’ inclou un set de cançons valencianes de Joaquín Rodrigo (1901-1999); la Sonatina Jovenívola, de l’alcoià Estimant Blanquer; Cants d’*antany (de l’alacantí Óscar Esplá); Dolçainers (del valencià Manuel Palau); i les obres Albezniana, Danse du Diable Vert, Sonetí de la Rosada i Moment Musical, dels barcelonins Joan Gibert-Camins, Gaspar Cassadó, Eduard Toldrá i Josep Barbera.

Totstenen en comú que van viure a París i també el Mediterrani.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment