Dissabte passat, 3 de novembre, la Casa de Cultura de Bétera acollia un dels actes més esperats d’enguany per a la Falla Gran Via de l’Est. Es tractava del seu cinquanta aniversari. Un bon nombre de fallers i falleres assistien a aquest esdeveniment especial, el qual començava amb la projecció d’un vídeo amb imatges on es narrava la història de la comissió des dels seus inicis fins a l’actualitat.

A continuació es donava pas a la senyera de València i a l’estendard que representa a aquesta falla. Posteriorment era el torn de què pujaren els màxims representants de 2018: la xiqueta Mireia Lopez i Sierra, acompanyada pel President Infantil Albert Barba i Romero i la senyoreta Sofia Real i Gelós acompanyada pel President de la comissió, Miguel Lucio Pérez i Pérez.

Una vegada dalt els representants d’enguany, els quatre rebien per any als Presidents, Presidents Infantils, Falleres Majors i Falleres Majors Infantils de la falla durant aquests 50 anys, els quals eren nomenats pel presentador de l’acte. Quan es va arribar al present, el teló s’obria deixant una bonica estampa de tots els representants fallers en l’escenari.

Les Falleres Majors de Bétera, Omayra Calvo i Carla Gelde, acompanyades per la seua Cort d’Honor i el President de Junta Local Fallera també van estar presents en l’acte.

La regidora de Festes, Raquel Puig i l’alcaldessa del municipi, Cristina Alemany, van oferir unes emotives paraules, on van destacar l’esforç i el treball dels membres de la comissió per a arribar fins hui i poder celebrar un dia tan important per a la falla com és el del 50 aniversari.

 

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment