El passat dissabte, 03 de novembre, va tindre lloc l’inici de les rutes arqueològiques organitzades per la regidoria de Patrimoni de l’Ajuntament de Bétera. Els assistents va tindre l’oportunitat de visitar els jaciments de la Vila Romana de l’Horta Vella i la Torre de Bofilla acompanyats per una arqueòloga, experta amb la matèria. A la primera ruta va acudir un bon nombre de veïns i veïnes tant del municipi com d’altres localitats, on tampoc va faltar el regidor de Patrimoni Joano Baudés.

Els participants van començar la marxa des de l’Estació de la població com a punt de trobada, finalitzant la ruta al voltant de les 13.00 hores.

Aquestes rutes es poden realitzar caminant, amb bicicleta o amb cotxe. D’aquesta manera, el consistori publica un díptic informatiu en el qual es marquen les rutes pedestres, les rutes en bicicleta o les àrees d’aparcament per als vehicles. Aquestes rutes també poden reservar-se en exclusiva per a grups escolars o grups de més de 15 persones.

Per assistir no cal apuntar-se, tan sols es deurà acudir al punt de trobada amb roba còmoda, gorra, aigua i esmorzar.

L’objectiu d’aquestes rutes és donar a conéixer el patrimoni històric de Bétera, a la vegada que es disfruta d’un matí especial assabentant-se de la nostra història d’una manera amena, mentre es camina pel nostre entorn natural.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment