Diumenge que ve, 11 de novembre, tindrà lloc la tercera edició del Festival Benèfic “Invencibles”. Es tracta d’un festival que va nàixer a Bétera l’any 2016 per a recaptar fons per a diferents causes solidàries. El primer any es va fer a favor de la veïna Noelia Camarillas Romero que pateix “Síndrome de Sanfilippo” i el segon a benefici de l’ONG “Bétera Solidària” que dedica la seua labor a menjadors escolars, entre altres.

En aquesta ocasió, els beneficis recaptats del tercer festival aniran destinats a la Protectora d’animals Helpdog València, la secretaria dels quals Lina Marín Sánchez resideix en la localitat, sent la precursora de diverses recollides de fons i materials per a aquesta causa; i la principal causant que un gran nombre d’animals recollits per aquesta protectora hagen sobreviscut i tingut noves llars en el nostre municipi.

Aquesta protectora és una organització sense ànim de lucre compromesa amb la situació dels animals que han sigut abandonats o han patit maltractament al nostre país, centrant-se en ajudar-los en la seua recuperació tant física com emocional, preparant-los així per a formar part d’una família digna i proporcionar-los una nova oportunitat.

En aquesta ocasió el Festival es trasllada de la seua ubicació habitual a l’Auditori de la Casa de la Cultura amb la finalitat d’evitar imprevistos meteorològics d’anys anteriors. No obstant això, es continuarà oferint un espectacle ple d’actuacions per a tots els públics com els balls i acrobàcies de l’Acadèmia de Gimnàstica acrobàtica i Artística Elena Tonita, la meravellosa veu de Clara Seguí, acompanyada del guitarrista Álvaro López, l’exhibició de defensa personal a càrrec de Kajukenbo Team València o els grans monòlegs de Simó Martí i Diego Varea. D’aquest últim cal esmentar que ja és un col·laborador habitual en “Invencibles”.

Enguany, a més de Lina Marín Sánchez, l’organització també està a càrrec d’Eva Sáez Cárdenas. Així mateix, es comptarà amb l’ajuda de Carmen Sorlí Contreras, qui s’encarregarà de presentar i conduir l’acte.

D’altra banda, Lina i Eva han comptat amb gran varietat de comerços i establiments locals col·laboradors. els quals es poden veure en el cartell publicitari del festival.

Les dues organitzadores han volgut agrair a l’Ajuntament de Bétera la cessió d’un nou espai i l’oferiment de totes les facilitats perquè, un any més, siga possible aquest esdeveniment.

Les entrades es podran adquirir en els punts de venda col·laboradors: bar El Escondite de Núria o Cerveseria La Margot, al preu de 5 €. També es poden reservar a través d’un missatge privat en la pàgina de Facebook del Festival o posant-se en contacte amb alguna de les organitzadores, Lina Marín o Eva Sáez.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment