L’Ateneu de Bétera ha tornat a organitzar una nova passejada per la Calderona. Aquesta tindrà lloc el pròxim dissabte 10 de novembre. Qui desitge participar deurà inscriure’s prèviament en el següent enllaç: inscripcions. La data limit per a la inscripció és aquest dijous, 8 de novembre, a les 13.30 hores.

En aquesta ocasió, el Camí al Camp de Túria se centrarà en Olocau-Monestir de Porta Coeli. La informació detallada de la ruta està a la imatge adjunta.

D’altra banda, l’Ateneu també acull altres activitats per a aquest cap de setmana.

El mateix dissabte 10, però a les 22.00 hores, tindrà lloc ‘La composició és cosa de dones’. Es tracta d’un concert de la soprano Valeria Sepó amb acompanyament al piano de Laia Bernat. Aquest esdeveniment va ser ajornat a causa de la pluja. Aquest serà un concert teatralitzat que pretén visibilitzar les dones compositores.

A més a més, divendres 9 de novembre es portarà a terme la projecció del documental de les Travesses per la Calderona de l’Ideco. Aquesta serà a les 20.00 hores.

D’altra banda, divendres 23 de novembre serà el torn per a la presentació d’Insomni, de Cèsar Martí i Daniel Olmo a les 19.30 hores i, en acabar, es realitzarà la inauguració de l’exposició Deportats de la Guerra Civil. Finalment, dissabte 24 de novembre es desenvoluparà la ja tradicional Nit de la carabassa. Qui ho desitge ja pot anar buscant les seues receptes dolces o salades amb carabassa.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment