El ple de novembre celebrat aquest dilluns va ser prou dens. Tot i que començava a les 19.00 hores en punt, es va allargar fins a aproximadament les 00.30 hores. Els punts de l’ordre del dia es van tractar de manera lleugera i sense massa demora. Però la sessió plenaria va començar a allargar-se quan després de les tres mocions presentades per Mas Camarena-Cube, arribava el torn dels precs i preguntes. A aquesta part se li va sumar les preguntes dels veïns i veïnes del municipi, on un bon nombre dels assistents va voler alçar la mà per a parlar de la seua zona de residència i expressar les seues necessitats.

A continuació, deixem un vídeo amb la primera intervenció dels veïns. Al llarg d’aquests dies anirem donant més detalls al respecte:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment