Tres van ser les úniques mocions presentades en el Ple Ordinari del mes de novembre, totes elles de Mas Camarena-CUBE. D’aquestes mocions es va aprovar per unanimitat la que feia referència a l’ampliació del servei de recollida de fem a totes les urbanitzacions els set dies de la setmana. D’aquesta manera, el servei de recollida serà igual a les urbanitzacions que al centre del poble, tal com ho exposava el regidor de Mas Camarena, Salvador Beltrán durant la seua intervenció.

Tot i que tots els grups polítics van votar a favor d’aquesta moció, alguns regidors recordaren que el mateix Mas Camarena era qui recolzava en l’any 2013 (quan encara governava el PP) el contracte que determinava que el fem sols es recolliria 6 dies a la setmana. Així ho manifestaven el regidor d’Assemblea Bétera Ciutadana (ABEC), Augusto Sevilla i el regidor de Residus i Neteja Viària, Joano Baudés (Compromís). En aquest sentit, el regidor del PSPV-PSOE, Fernando Cantarino també indicava que el seu vot seria a favor per poder arreglar la decisió presa en el seu moment amb els vots de PP, Mas Camarena i UPIB.

Per la seua banda, el regidor del grup no adscrit, Pedro Gallén, va recalcar-li a Salvador Beltrán que el problema de recollida no sols el pateixen fa anys aquesta urbanització.

El regidor del Partit Popular, Manú Pérez, va declarar que el seu partit li donaria el suport als veïns de Mas Camarena, però que ‘aquesta moció no solucionarà els seus problemes’.

A continuació, adjuntem un vídeo, resum de la moció.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment