El pròxim diumenge, 11 de novembre, tindrà lloc al Passeig de l’Albereda de València la III Marxa contra la Violència de Gènere, a les 10.00 hores.

La seua finalitat és involucrar a la societat en la conscienciació i sensibilització contra el maltractament a la dona. En aquest sentit, l’Ajuntament de Bétera es suma a la iniciativa, a través de la Regidoria de Dona i Igualtat. Perquè aquelles persones residents a Bétera puguen participar amb total facilitat, el Consistori ha ficat a disposició dels veïns i veïnes un autobús, el qual eixirà de l’esplanada de l’Albereda davant el Restaurant Fusió, a les 08.30 hores i tornarà a les 13.30 hores. A més, fins al passat dilluns, també havia obert el termini per a inscriure’s a aquest esdeveniment solidari. El lliurament de dorsals es realitzarà el mateix diumenge abans de l’eixida i previ pagament de la inscripció.

Els 2 euros de les inscripcions es destinaran íntegrament a l’Associació ALANNA. Aquesta entitat treballa per a evitar l’exclusió social i afavorir la integració i igualtat de les dones mitjançant la realització de programes amb els col·lectius més vulnerables que envolten a les víctimes, com l’entorn familiar o els menors.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment