El pròxim 1 de desembre, l’Associació Cultural l’Aljama de Bétera celebrarà la XI edició de la Mostra. Enguany, com a novetat, portarà als escenaris el ‘Ball de Torrent’. Tal com l’organització descriu a les seues xarxes socials, serà un espectacle actual, antic i futurista que han treballat intensament al llarg dels últims dos anys sota la direcció de Pep Ricart, amb l’assessorament etnogràfic i històric de Raül Sanchis, amb versos de Raquel Ricart i Albert Dasí, amb la direcció coreogràfica d’Inma Lopez i en la direcció musical de Toni Gimeno amb la col·laboració de Pau Puig, i amb el disseny d’il·luminació de Sevi Asensi.

Es tracta d’una representació inspirada en les moixigangues que amb el nom de Ball de Torrent s’han escenificat durant més de tres-cents anys a les terres valencianes, revisitada des de la modernitat i la posteritat. Així, la localització de l’acció teatral se situa a la Bétera de l’any 3022 amb motiu de la visita dels reis que venen a inaugurar el tan esperat Museu del Castell.

En cada edició de la Mostra, l’Aljama destina els diners de la recaptació de les entrades a un treball social o a una ONG. En aquesta edició, continuen treballant amb la Fundació Vicente Ferrer. Amb els diners recaptats afrontaran un dels projectes que la Fundació treballa a Anantapur.

Les entrades estaran a la venda a partir d’aquest pròxim dilluns, 12 de novembre, a la tenda de Pollos Planes (carrer Gascón Sirera, 59), o contactant amb qualsevol component de l´associació cultural l´Aljama de Bétera.

Enguany, el cartell de la Mostra ha sigut dissenyat per Benja Carreres.

L’acte tindrà lloc a l´auditori de la Casa de la Cultura del municipi, a les 19.00 hores. El preu de les entrades és de 4 euros per als adults i de 2 euros per a les xiquetes i xiquets.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment