En el Ple Ordinari de Bétera, celebrataquesta setmana, es va donar llum verda entre altres a l’expedient referent a la constitució del Consell de Participació ciutadana i designació dels seus membres.
Aquest punt de l’ordre del dia es va aprovar per unanimitat de tots els grups polítics.

Tal com va explicar l’alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, la primera notificació que es va fer sobre la constitució d’aquest consell és de principis de desembre de l’any 2017. Aquesta notificació es va enviar als representants dels grups municipals, al regidor no adscrit (Pedro Gallén), als consells ja constituïts (Consell Escolar Municipal i Consell Agrari Local) i associacions locals.

Segons va mencionar la primera edil, s’ha tardat un poc perquè s’ha intentat que el 100% de les associacions inscrites en el registre d’associacions contestara. En aquest sentit, vist que ha passat quasi un any i no han respost totes, quan s’ha arribat a un percentatge que consideraven l’adequat i recomana l’ordenança de participació (1/3) per a poder convocar aquest consell s’hi han posat en marxa i han portat la constitució que és el primer punt que cal passar per ple.

El segon pas a aquest seria convocar el Consell, constituir les sectorials i després dotar a cadascuna d’aquestes sectorials dels seus corresponents reglaments. “Intentarem que abans que s’acabe l’any poder tindre tot açò ja en marxa”, va indicar Cristina Alemany.

Adjuntem un vídeo amb les declaracions de la mateixa alcaldessa:

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment