Les diferents agrupacions del Centre Artístic Musical de Bétera (CAM) estan treballant de valent per oferir uns grans concerts amb motiu de la festivitat de Santa Cecília.

El pròxim dissabte, 10 de novembre, s’iniciaran les activitats que des del centre s’estan organitzant per fer homenatge a la patrona dels músics. Els encarregats d’obrir aquests concerts són les Orquestres, Juvenil i Simfònica. Aquest primer concert tindrà lloc a les 19.00 hores a l’auditori de la Casa de Cultura del municipi.

A aquesta cita estan convidats tots els veïns i veïnes del municipi.

L’Orquestra Juvenil està dirigida per  Montiel Tortajada Martínez i l’Orquestra Simfònica per José Antonio Cavero García.

En 1992, sota la presidència de Francisco Peris i Valls i apadrinada pel reconegut pintor valencià i fill adoptiu de Bétera, Francisco Lozano Sanchis, naix la Jove Orquestra de Cambra. Aquesta iniciativa tenia com a objectiu principal oferir un context musical motivador on els alumnes de corda de l’escola de música pogueren ampliar la pràctica instrumental. Durant els seus inicis i al llarg de quasi una dècada es fa càrrec de la direcció de l’agrupació Jesús Romero Redondo.

Després d’uns anys d’inactivitat on semblava que el projecte s’havia anat apagant, el setembre de 2006 reapareix l’Orquestra de Corda del Centre Artístic Musical de Bétera.
D’altra banda, l’orquestra juvenil del CAM es crea en el curs 2009-2010. La decisió de formar-la es pren des de la direcció de l’escola de música d’acord amb la junta directiva de la societat musical.

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment