(EFE) Un autobús de la línia 3 de Castelló s’ha incendiat al voltant de les 10.10 hores d’aquest dijous en la rotonda d’accés a la Universitat Jaume I en un moment en el qual només estava ocupat per la conductora, que ha resultat il·lesa encara que ha patit una crisi d’ansietat.

Segons fonts presencials, el vehicle ha resultat greument danyat en la seua part posterior i superior, encara que no calcinat totalment a causa de la intervenció dels bombers que han acudit al lloc i han sufocat les flames. La conductora es trobava en el lloc dels fets després de baixar de l’autobús i ha sigut atesa per una crisi d’ansietat.

Fonts de la Policia Local han informat que el sinistre s’ha produït quan l’autobús no transportava passatgers. La Policia investiga les causes del succés i ha tallat el trànsit en la zona, segons fonts municipals.

Un dels nostres veïns del municipi, qui es trobava en aquells moments allí, ens passa aquestes imatges realitzades en el moment:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment