Durant el ple de novembre també hi van haver moments emotius com quan la regidora de Mas Camarena-CUBEAmparo Ballester, anunciava que per motius laborals havia de deixar la seua acta d’edil. El número 8 a la llista d’aquest grup, Alfonso Salvador Ramírez, serà qui la substituïsca i forme part de la corporació municipal durant els últims mesos de legislatura.

La regidora qualifica de positiva l’experiència viscuda durant tres anys i feia un reconeixement a totes aquelles persones que treballen pel seu poble a través de la política.

Els seus companys de grup van coincidir amb el cor i la intel·ligència d’Amparo i la capacitat de treball que té. En aquest sentit, Gloria Campomanes declarava que Amparo Ballester era del millor que l’havia passat durant aquesta legislatura. Per la seua banda, Salvador Beltrán destacava la seua bondat i temprança.

Així mateix, la resta de grups polítics també li van agrair la seua tasca durant aquests anys i van ressaltar el seu to conciliador i prudència.

A continuació, adjuntem un vídeo amb les distintes intervencions:

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment