La regidoria municipal d’Obres Públiques de Bétera ha portat a terme l’obra per millorar la inundabilitat del carrer Mussol a la urbanització Torre en Conill. Amb una inversió de 135.691 euros, les obres s’han projectat per evitar les inundacions en aquest carrer residencial sense eixida.
Per aquest motiu, s’ha construït un col·lector que recull l’aigua del carrer i a través de tres ramals desemboca en un llac artificial creat en el camp del Club de Golf Escorpión, entitat amb la qual el consistori ha signat un conveni. El Consistori del municipi serà l’encarregat de netejar periòdicament el col·lector, ja que l’èxit de l’actuació dependrà del manteniment de l’estructura que s’ha creat.
Segons l’edil d’Obres Públiques ha explicat, Cristina Ballesteros (PSPV), “es tracta d’una intervenció molt demandada tant pels veïns com el mateix club de golf. Amb esta solució esperem que s’acaben les inundacions de la zona. Totes les actuacions que s’estan realitzant han sigut negociades amb el club de golf, ja que l’entitat també patia el problema”.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment