El llibre ‘Les princeses també es tiren pets‘, de Ilan Brenman i Ionit Zilberman, serà aquest diumenge 11 de novembre interpretat per un contacontes. Les instal·lacions de Casa Nebot de Bétera (C/Estació, 5) seran les encarregades d’acollir aquest esdeveniment, dirigit especialment als més menuts de la casa. El grup Zorongo Contacontes oferirà un taller on els xiquets i xiquetes passaran un matí divertit, fomentant així la lectura, imaginació i creativitat.

Aquesta peça literària és el llibre infantil perfecte per a desmuntar el mite que les princeses són éssers perfectes, de bellesa i saber estar inassolibles. D’aquesta manera, amena i original, es trenca amb els típics estereotips i s’enfoca una realitat més igualitària entre sexes.

Ilan Brenman és escriptor i pare, de tal manera que molts dels seus contes s’inspiren en situacions quotidianes i en vivències personals amb les seues filles. ‘Les princeses també es tiren pets’ es va basar en una situació que va ocórrer a la seua casa.

Aquesta història es va convertir prompte en un èxit de vendes, traduït a diverses llengües. El seu argument és poc més que un simple diàleg entre un pare i una filla, quasi una xicoteta obra de teatre. Un dia Laura arriba de l’escola amb una pregunta molt important que ha generat una discussió entre els seus companys: Les princeses es tiren pets? Per a contestar amb solvència, el pare acudeix a un vell llibre de la seua biblioteca, El llibre secret de les princeses.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment