Tot i que l’oratge d’aquest dissabte no era el més idoni, això no va impedir que les comissions falleres de Bétera celebraren el seu tradicional Concurs de Paelles Faller. Cal recordar que aquest esdeveniment ja hi havia sigut cancel·lat el passat mes de setembre per fortes previsions de pluja.

La festa donava inici al voltant de les 12.00 hores, a les Coves de Mallorca. Per als més menuts no va faltar els castells unflables. A més a més, la jornada continuava amb el ‘tardeo’ al mateix recinte.

D’aquesta manera, les 5 comissions falleres de la localitat van tindre una cita per a demostrar quin és el faller que fa la millor paella. Es tracta d’una iniciativa més per a fer germanor i unir a totes les comissions falleres de la població.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment