El pròxim divendres, 16 de Novembre, l’Associació de Tecnologia i Ciència de Bétera (ASSTEC) tornarà a oferir un esdeveniment, en aquesta ocasió doble. Una vegada més, l’acte tindrà lloc al saló de Plens del Castell.

A les 19.15 hores, el metge i divulgador científic  Ignacio Crespo realitzarà una xarrada de divulgació científica per a tots els públics titulada “Hablando claro: el cáncer”. Qui desitge conéixer més detalls sobre aquest professional pot torbar més informació al següent enllaç: http://sdestendhal.com/

Just abans, a les 18.00 hores, s’oferirà l’oportunitat de participar en un estudi en col·laboració amb la Facultat d’Infermeria de la Universitat de València. Es tracta d’un estudi participatiu dirigit a dones entre 25 i 65 anys a càrrec de la investigadora i comare Jessica Borrull Guardeño. Encara que l’estudi està dirigit a dones entre 25 i 65 anys, l’activitat està oberta i és d’interés per a dones i homes de qualsevol edat.

La investigació té per objectiu conéixer quin és el nivell de coneixement, actituds i pràctiques sobre la prevenció de càncer de coll uterí en dones amb edats compreses entre 25 i 65 anys.

Per aquest motiu, des d’ASSTEC sol·liciten la col·laboració de la població per a:

  • Omplir una enquesta relacionada amb el tema el 16 de Novembre a les 18.00 hores.
  • Assistir a una xarrada grupal impartida per la investigadora principal sobre els temes preguntats en l’enquesta el mateix dia 16 de Novembre.
  • Omplir novament l’enquesta a través d’una telefonada sis mesos després.

És molt recomanable que les dones que vagen a participar en l’estudi s’inscriguen prèviament per mitjà del següent formulari de google: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScvITKv_KI6qYKGGgIFHzYMKCNsa6Aff-iErSB8Vm6EBnMT5w/viewform?usp=pp_url

Una altra manera és enviar nom i telèfon a associaciocientificabetera@gmail.com.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment