Imatge: Facebook CAM Bétera.El passat dissabte, 12 de novembre, el Centre Artístic Musical de Bétera va donar-li la benvinguda a la primera celebració de la seua festivitat de Santa Cecília. El primer acte va ser el concert amb les orquestres de corda (juvenil i sinfònica). En aquest acte, nous integrants de la juvenil van rebre el seu diploma i de l’orquestra van rebre l’insignia de la Societat.

L’orquestra també va obrir, amb aquest concert, una nova etapa amb el director Jose Antonio Cavero García al front d’aquesta.

Així, l’Orquestra Juvenil està dirigida per  Montiel Tortajada Martínez i la Simfònica pel ja mencionat José Antonio Cavero.

En 1992, amb la presidència de Francisco Peris i Valls i apadrinada pel reconegut pintor valencià i fill adoptiu de Bétera, Francisco Lozano Sanchis, naix la Jove Orquestra de Cambra. Aquesta iniciativa tenia com a objectiu principal oferir un context musical motivador on els alumnes de corda de l’escola de música pogueren ampliar la pràctica instrumental. Durant els seus inicis i al llarg de quasi una dècada es fa càrrec de la direcció de l’agrupació Jesús Romero Redondo.

Després d’uns anys d’inactivitat on semblava que el projecte s’havia anat apagant, el setembre de 2006 reapareix l’Orquestra de Corda del Centre Artístic Musical de Bétera.
D’altra banda, l’orquestra juvenil del CAM es crea en el curs 2009-2010.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment