Aquest diumenge, un grup de dones de Bétera van acudir juntes a la III Marxa Contra la Violència de Gènere a València. L’Ajuntament del municipi es va sumar a la iniciativa, a través de la Regidoria de Dona i Igualtat encapçalada per Maite Bes.

Perquè aquelles persones residents a la localitat pogueren participar amb total facilitat, el Consistori va ficar a disposició dels veïns i veïnes un autobús, el qual va eixir de l’esplanada de l’Albereda davant el Restaurant Fusió, a les 08.30 hores i va tornar a les 13.30 hores.

La finalitat d’aquesta iniciativa és involucrar a la societat en la conscienciació i sensibilització contra el maltractament a la dona.

Els 2 euros de les inscripcions per a la marxa s’han destinat íntegrament a l’Associació ALANNA. Aquesta entitat treballa per a evitar l’exclusió social i afavorir la integració i igualtat de les dones mitjançant la realització de programes amb els col·lectius més vulnerables que envolten a les víctimes, com l’entorn familiar o els menors.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment