Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha convocat una nova edició del concurs infantil de dibuix ‘El teu metro al Nadal‘. Aquesta iniciativa està oberta a la participació de tots els xiquets i xiquetes amb edats compreses entre els 3 i 12 anys.

El termini de lliurament dels originals es va obrir el 9 de novembre i conclou el 7 de desembre. Tots aquells que desitgen participar, de manera individual o col·lectiva, podran entregar els originals en els Espais al Client de Xàtiva i Colón, la resta de punts d’atenció al client distribuïts per la xarxa i estacions ateses.

Els dibuixos entregats hauran de portar al dors les dades del participant: nom, edat, adreça i telèfon de contacte. La tècnica del dibuix és lliure.

Un jurat, compost per treballadors d’FGV i professionals de la il·lustració i el disseny, serà l’encarregat de seleccionar un total de cinc dibuixos corresponents als intervals de les següents edats: 3-4, 5-6, 7-8, 9-10, 11-12 anys.

Al seu torn, el mateix jurat es reserva la possibilitat d’entregar un premi o reconeixement de manera col·lectiva a una entitat, col·legi o associació que haja destacat per la seua participació. Els guanyadors rebran un lot de regals a adaptats a les edats de cadascun dels premiats.

Els originals de tots els participants s’exposaran durant el període nadalenc en l’estació de Colón de Metrovalencia.

Els interessats poden ampliar la informació sobre aquesta activitat en els mateixos Espais del Client, els Punts del Client de Metrovalencia o a través del seu telèfon 900 461 046. També poden consultar la informació en la pàgina web de Metrovalencia, així com en @metrovalencia i en Facebook/metrovalencia.fgv.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment