Aquest diumenge, 11 de novembre, va tindre lloc la tercera edició del Festival Benèfic “Invencibles”. Els beneficis recaptats enguany, han anat destinats a la Protectora d’animals Helpdog València. Aquesta protectora és una organització sense ànim de lucre compromesa amb la situació dels animals que han sigut abandonats o han patit maltractament al nostre país, centrant-se en ajudar-los en la seua recuperació tant física com emocional, preparant-los així per a formar part d’una família digna i proporcionar-los una nova oportunitat.

Aquesta protectora va ser fundada en l’any 2015 por Mª Carmen Molina Gómez. La secretaria és Lina Marín Sánchez, la qual resideix en la localitat, sent la precursora de diverses recollides de fons i materials per a aquesta causa; i la principal causant que un gran nombre d’animals recollits per aquesta protectora hagen sobreviscut i tingut noves llars en el nostre municipi.

En aquesta ocasió el Festival es va traslladar de la seua ubicació habitual a l’Auditori de la Casa de la Cultura. A l’acte van assistir unes 100 persones, les quals van col·laborar abonant 5 euros per entrada. Després de veure un vídeo amb un dels casos més alarmants, la mateixa MªCarmen Molina va pujar dalt l’escenari a explicar un poc el treball que es realitza des de la portectora. Posteriorment, l’Acadèmia de Gimnàstica acrobàtica i Artística Elena Ionita va ser l’encarregada d’encetar les actuacions. Després va ser el torn per a la meravellosa veu de Clara Seguí, acompanyada del guitarrista Álvaro López. L’exhibició de defensa personal dirigida per Carlos Escamilla (Kajukenbo Team València) i els monòlegs de Diego Varea, col·laborador habitual en “Invencibles”, van ser les actuacions últimes d’aquest festival. Però abans d’aquestes va tindre lloc una rifa, la qual va ser possible gràcies als comerços col·laboradors.

Enguany, a més de Lina Marín Sánchez, l’organització també va estar a càrrec d’Eva Sáez Cárdenas. Així mateix, es va comptar amb l’ajuda de Carmen Sorlí Contreras com a presentadora i conductora de l’acte.

A la jornada també van acudir els regidors Raquel Puig, Neus Sánchez i Enric Álvarez, com a representants de l’Ajuntament, el qual també ha col·laborat de diverses maneres. També van assistir membres d’altres associacions i entitats locals com l’Associació Pro Casa de la Dona. En acabar aquesta tercera edició, van pujar tots els participants. Lina i Eva van obsequiar-los amb una flor, agraint la seua inestimable col·laboració. Finalment, el Tinent d’Alcalde Enric Álvarez va oferir unes paraules d’agraïment a tots els allí presents i en especial a l’organització d’aquest acte, perquè continuen havent-hi moltes edicions més.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment