Si t’agrada escriure i vols participar en el segons Concurs de Microrelats contra la Violència de Gènere de Bétera deus formalitzar la teua inscripció abans d’aquest dimecres, 14 de novembre. Els relats seran entregats, com a màxim el dia 14 de novembre aquest mateix dia en horari de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores o dimecres de vesprada de 17.00 a 19.30 hores en l’Edifici Casa Nebot (C/ Estació número 5). El no correcte seguiment de l’indicat en les bases del concurs podrà suposar l’anul·lació de la participació en aquest. Les bases són les següents: bases.
Darrere la bona acollida rebuda per l’anterior edició, la Regidoria municipal de Dona i Igualtat de la localitat ha tornat a convocar aquest certamen.
En el concurs pot participar tot/a aquell/a de 18 anys que ho desitge. La finalitat d’aquesta iniciativa és sensibilitzar la població contra la violència de gènere mitjançant la redacció, posterior lectura i comprensió de microrelats.
Els premis seran els següents:
– 1r Classificat: detall valorat amb un import màxim de 300 €.
– 2n Classificat: detall valorat amb import màxim de 200 €.

Els microrelats estaran escrits en llengua castellana o valenciana, i cada autor/a podrà presentar un microrelat. Els treballs presentats no hauran d’haver sigut premiats en altres concursos.

Els relats han de ser escrits preferiblement en format Word. L’extensió màxima del microrelat no podrà ser superior a una cara. S’utilitzarà com a font, Verdana 10. Es valorarà la qualitat, creació i eficàcia literària, així com la redacció del text microrelat, a més que el text narratiu i la temàtica estiga relacionada amb l’objectiu del concurs que és l’eliminació de la violència de gènere. Seran automàticament eliminats els que el jurat considere irrellevants, no tinguen relació amb la temàtica que es planteja, siguen grollers o manifestament incorrectes.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment