El Centre d’Educació Infantil i Primària Lloma del Mas de Bétera ha sigut guardonat amb el Segell de Qualitat Europeu per l’excel·lent treball realitzat en el projecte “The Mermaid of the MediterraneanΗ Γοργόνα της Μεσογείου” de eTwinning. Amb aquest guardó, el treball dels docents i dels alumnes del centre ha sigut reconegut al més alt nivell europeu. Lloma del Mas ha rebut un certificat, el qual es troba exposat a un lloc destacat de les instal·lacions.

Així mateix, el seu projecte apareixerà en un lloc especial del Portal europeu en www.etwinning.net. Tota la comunitat educativa del centre manifesta estar molt feliç per haver
aconseguit aquest gran premi. Des del CEIP es vol reconéixer la gran tasca realitzada per la seua companya d’anglés Ana Ferrando.

eTwinning fomenta la col·laboració escolar a Europa utilitzant les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) i recolza als centres escolars prestant-los les eines i els serveis necessaris que faciliten la seua associació per desenvolupar un projecte en comú. També ofereix oportunitats de desenvolupament professional continu gratuït en línia per a educadors.

Aquesta iniciativa va nàixer en 2005 com la iniciativa més important del Programa d’aprenentatge Elearning de la Comissió Europea i des del 2014 forma part d’Erasmus+, el programa de la Unió Europea en matèria d’educació, formació, joventut i esport.

Tots els detalls d’aquest projecte es poden trobar en el següent enllaç: Programa Europeu.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment