L’alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany (Compromís), es va reunir aquest dimarts amb el Diputat de l’Àrea de Carreteres i Infraestructures, Pablo Seguí. La finalitat d’aquesta trobada era conéixer de primera mà en quina part del procés està el projecte de la Variant Nord després que la Diputació de València anunciara que les obres començarien el 2019.

A la cita també van assistir la regidora d’Urbanisme, Neus Sánchez (Compromís), i la regidora d’Obres Públiques, Cristina Ballesteros (PSPV-PSOE). Ambdues van realitzar multitud de consultes sobre el projecte amb l’objectiu de poder traslladar-les als ciutadans.

El diputat va explicar el procés pel qual ha anat passant el projecte, des de l’actualització del projecte antic, l’aprovació al ple, la redacció del plec de les clàusules administratives fins a arribar al departament d’Intervenció, on després de l’autorització de la despesa es procedirà a la licitació del contracte.

“Es tracta d’un procés complex i llarg administrativament parlant, però el contracte eixirà a licitació abans que acabe aquest any, serà llavors quan es presenten les empreses interessades a realitzar les obres. En el moment en què s’adjudique el contracte a l’empresa millor valorada serà quan les màquines comencen a treballar”, va indicar el diputat.

“Hem vingut a interessar-nos per l’estat del projecte, volem fer la màxima pressió perquè les obres de la Variant Nord comencen i els veïns vegen que la carretera serà una realitat. Se n’anem satisfetes de la reunió, ja que hem comprovat que els tràmits administratius estan en marxa”, va declarar l’alcaldessa de Bétera.

Cristina Alemany insisteix que la retenció dels diners per a aquest projecte està realitzada, “el cost de l’obra és de 18 milions d’euros, una quantitat importantíssima, ja que és el que té l’àrea de Carreteres de la Diputació de València per gastar-se en un any”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment