La nova residència d’estudiants del Complex Educatiu Mas Camarena centre esportiu, oci familiar i esdeveniments obrirà les seues portes aquest dijous, 15 de novembre. D’aquesta manera, el citat complex amplia les seues instal·lacions.

Amb aquest nou projecte vol oferir l’oportunitat a joves espanyols i internacionals de viure una experiència única a València i en Mas Camarena. La directora Maite Marín, ha afirmat “Volem unir un alt nivell acadèmic amb una gran experiència, ser guies de la seua estada i aprenentatge, dotant-los d’un lloc únic per a viure, estudiar, practicar esports i aprendre cultures i valors internacionals.”

El centre considera que la internacionalització és clau per a ampliar les experiències d’aprenentatge dels seus estudiants i dels estudiants internacionals.

Més de 40.000 m2 alberguen la residència, el centre esportiu i una àmplia zona d’oci familiar i d’esdeveniments. Es tracta d’un espai polivalent, on es podran practicar diversos tipus d’esport, tant a l’aire lliure com en interior. A més d’organitzar grans esdeveniments com a noces, batejos, comunions, trobades empresarials, etc. El complex està situat en la zona residencial de la Urbanització Torre en Conill Nord, davant del  Camp de golf Escorpión, a 15 minuts del centre de València.

Segons la directora del col·legi, Maite Marín, “És un projecte global que conjumina el seu objectiu d’internacionalització, la seua passió per l’esport i el seu afany per fomentar els plans de família i els esdeveniments” Tot un repte empresarial que afronten des de la confiança de ser un grup educatiu consolidat i amb més de 55 anys d’experiència en l’educació.

Complex Educatiu Mas Camarena

El Complex Educatiu Mas Camarena s’ha consolidat a València amb més de 20 anys en l’educació i pertanyent al grup de Col·legis Segle XXI amb més de 55 anys d’experiència educativa. Amb aquest nou projecte ampliar els seus horitzons acadèmics, esportius i d’oci familiar, tres pilars fonamentals per a aquest centre educatiu.

En un edifici independent, la residència ofereix un entorn tranquil i familiar. És mixta i està estructurada per edats i etapes educatives. Dirigida a alumnes tant nacionals com internacionals, disposa de diferents tipus d’estada adaptades a cada necessitat d’estudiant.

El Sports Centre està pensat per a esportistes tant professionals com amateur. Els amants de l’esport disposen d’instal·lacions diverses per a practicar esport tant a l’aire lliure com en interior, comptant amb un camp de futbol 11 i un altre de 8 de gespa artificial.  També alberga un gimnàs amb impressionants vista a la Serra Calderona, té sales per a la pràctica d’activitats col·lectives i dirigides. Una clínica esportiva amb atenció *fisioterapéutica i nutricional completa les instal·lacions del Sports Centre.

L’oci familiar és un dels pilars d’aquest projecte. El complex ofereix la possibilitat de participar en clubs esportius (senderisme, bici, padel…), activitats i tallers de cap de setmana per a xiquets, parcs Infantils i piscina exterior infantil, zona chill-out i un restaurant i cafeteria.

Aquestes noves instal·lacions compten amb un gran saló d’esdeveniments, preparat per a albergar qualsevol tipus de celebració, des de noces, batejos i comunions fins a una trobada empresarial. Així, els esdeveniments i celebracions també tenen cabuda en aquest nou espai.

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment