La nova residència d’estudiants del Complex Educatiu Mas Camarena centre esportiu, oci familiar i esdeveniments obrirà les seues portes aquest dijous, 15 de novembre. D’aquesta manera, el citat complex amplia les seues instal·lacions.

Amb aquest nou projecte vol oferir l’oportunitat a joves espanyols i internacionals de viure una experiència única a València i en Mas Camarena. La directora Maite Marín, ha afirmat “Volem unir un alt nivell acadèmic amb una gran experiència, ser guies de la seua estada i aprenentatge, dotant-los d’un lloc únic per a viure, estudiar, practicar esports i aprendre cultures i valors internacionals.”

El centre considera que la internacionalització és clau per a ampliar les experiències d’aprenentatge dels seus estudiants i dels estudiants internacionals.

Més de 40.000 m2 alberguen la residència, el centre esportiu i una àmplia zona d’oci familiar i d’esdeveniments. Es tracta d’un espai polivalent, on es podran practicar diversos tipus d’esport, tant a l’aire lliure com en interior. A més d’organitzar grans esdeveniments com a noces, batejos, comunions, trobades empresarials, etc. El complex està situat en la zona residencial de la Urbanització Torre en Conill Nord, davant del  Camp de golf Escorpión, a 15 minuts del centre de València.

Segons la directora del col·legi, Maite Marín, “És un projecte global que conjumina el seu objectiu d’internacionalització, la seua passió per l’esport i el seu afany per fomentar els plans de família i els esdeveniments” Tot un repte empresarial que afronten des de la confiança de ser un grup educatiu consolidat i amb més de 55 anys d’experiència en l’educació.

Complex Educatiu Mas Camarena

El Complex Educatiu Mas Camarena s’ha consolidat a València amb més de 20 anys en l’educació i pertanyent al grup de Col·legis Segle XXI amb més de 55 anys d’experiència educativa. Amb aquest nou projecte ampliar els seus horitzons acadèmics, esportius i d’oci familiar, tres pilars fonamentals per a aquest centre educatiu.

En un edifici independent, la residència ofereix un entorn tranquil i familiar. És mixta i està estructurada per edats i etapes educatives. Dirigida a alumnes tant nacionals com internacionals, disposa de diferents tipus d’estada adaptades a cada necessitat d’estudiant.

El Sports Centre està pensat per a esportistes tant professionals com amateur. Els amants de l’esport disposen d’instal·lacions diverses per a practicar esport tant a l’aire lliure com en interior, comptant amb un camp de futbol 11 i un altre de 8 de gespa artificial.  També alberga un gimnàs amb impressionants vista a la Serra Calderona, té sales per a la pràctica d’activitats col·lectives i dirigides. Una clínica esportiva amb atenció *fisioterapéutica i nutricional completa les instal·lacions del Sports Centre.

L’oci familiar és un dels pilars d’aquest projecte. El complex ofereix la possibilitat de participar en clubs esportius (senderisme, bici, padel…), activitats i tallers de cap de setmana per a xiquets, parcs Infantils i piscina exterior infantil, zona chill-out i un restaurant i cafeteria.

Aquestes noves instal·lacions compten amb un gran saló d’esdeveniments, preparat per a albergar qualsevol tipus de celebració, des de noces, batejos i comunions fins a una trobada empresarial. Així, els esdeveniments i celebracions també tenen cabuda en aquest nou espai.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment