El passat dissabte, 10 de novembre, començaven els actes del Centre Artístic Musical de Bétera (CAM) per a celebrar la festivitat de Santa Cecília. Els encarregats d’obrir aquests concerts eren les Orquestres, Juvenil i Simfònica, a l’auditori de la Casa de Cultura del municipi.

Ara, aquest pròxim dissabte, 17 de novembre, serà el torn per a les bandes, tant Juvenil com Simfònica. A més a més, posteriorment hi haurà un sopar de socis, músics i simpatitzants.

Així mateix, diumenge 18 de novembre serà el moment per a la ja tradicional missa en honor a Santa Cecília, on els assistents tindran l’oportunitat d’escoltar al Cor d’aquest Centre Artístic Musical.

La Junta Directiva del Centre Artístic Musical de Bétera, pensant en el gran nombre d’alumnes amb instrument amb què comptava l’escola de música, sent la necessitat de crear una Banda Juvenil en la qual els xiquets i xiquetes s’anaren formant musicalment, per a poder integrar-se més tard en la Banda d’aquesta Societat. Se’ls comunica als pares i mares, que van acollir la iniciativa amb molta il·lusió, donant suport a la iniciativa i consolidant així la seua creació.

És l’octubre de 1996, en començar el curs escolar, quan es consolida la plantilla de la “bandeta”, que comptava amb 53 alumnes, de nivells de 2n, 3r i 4t de LOGSE.

Quant al cor, aquest naix a l’Escola de Música de la mateixa Societat a iniciativa d’alguns alumnes de l’assignatura “Conjunt Vocal” i de la seua professora Josepa Campos, l’any 1995.

El nombre de components des de la seua fundació està al voltant de 30/35 membres.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment