(EFE) La Fundació ‘España Responde‘, que presideix l’empresari José Manuel Opazo, ha convocat una manifestació el pròxim diumenge,18 de novembre, a València en defensa de la “unitat” d’Espanya i per a exigir al Govern un avançament electoral per a recuperar la “dignitat”.

Segons explica Opazo, aquesta protesta se suma a la celebrada el passat 9 de setembre a Barcelona i a la convocatòria per al mes de desembre a Madrid sota el lema de “No als pactes amb terroristes ni separatistes” i “Eleccions ja”.

Opazo ha assegurat que s’han sumat ja a la manifestació un total de 115 organitzacions cíviques i s’espera també la participació de les associacions que van secundar la protesta a Barcelona.

La Fundació España Responde ha demanat que els partits polítics que vulguen sumar-se a la manifestació no porten pancartes ni cap mena de simbologia o bandera, ja que no volen “fer de pont” d’aqueixes formacions polítiques, ha dit l’empresari.

Segons ha assegurat, diverses formacions polítiques han manifestat la seua intenció d’acudir a la protesta però “estan fent les seues pròpies convocatòries”, alienes a les de l’organització.

Amb aquesta protesta, la fundació pretén “conscienciar i obligar als partits i al president del Govern a trencar els pactes que tenen amb els amics dels terroristes i separatistes”, ha afirmat Opazo, qui ha defensat la “unitat i la concòrdia” enfront de “les persones que volen trencar a Espanya”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment