La Mancomunitat Camp de Túria, conjuntament amb els Ajuntaments dels 17 municipis que la integren (entre ells Bétera), ha manifestat el seu rebuig als actes vandàlics que des de fa mesos estan patint representants polítics d’institucions públiques i de partits polítics comarcals.

La presidenta de la Mancomunitat i alcaldessa de Marines, Mª Dolores Celda, ha explicat que “hem remés una declaració institucional perquè siga aprovada en els plens mostrant nostra més enèrgica i ferma condemna a aquest tipus d’agressions que són fruit de conductes totalment anti democràtiques”.

Així mateix, volem mostrar “el nostre suport i solidaritat cap als qui s’han vist afectats per aquest tipus d’agressions per la seua mera condició de representants polítics. Considerem que aquest tipus de fets són intolerables en una societat democràtica”.

En l’escrit també es reivindica “la llibertat de pensament, d’expressió i de representació pròpies d’un estat democràtic”.

Adjuntem la declaració institucional completa:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment