Segons la informació d’AEMET d’aquesta vesprada, la precipitació acumulada hui a Bétera fins a les 18.30 hores hi ha sigut del 98,6. Pel que hem pogut saber i veure, aquestes pluges ha provocat la gran acumulació d’aigua en diverses zones del municipi. L’Albereda és sempre una de les grans protagonistes quan plou a la localitat. No obstant això, cal destacar també altres parts de la població com la zona del Camp de futbol del barranc al costat del poliesportiu municipal. No és la primera vegada que els veïns i veïnes d’aquest tram aparten les tapes del clavegueram perquè l’aigua no s’estanque.

D’altra banda, les queixes que més hem rebut a redacció vénen del carrer Alt Maestrat en Lloma del Mas. Segons ens han comunicat veïns d’aquesta part de la localitat, “els carrers Font del Llentiscle i Canal de Navarrés desemboquen en aquest carrer que cada vegada que plou es converteix en un barranc. No poden circular cotxes pels profunds solcs que es formen per arrossegament del material. No es poden traure els cotxes de les parcel·les si els tenen dins, deixant-los incomunicats”.

En pròpies paraules dels habitants d’aquesta zona: “caminant és impossible passar, l’aigua arriba als genolls. Ens han de donar ja una solució, no ens val que el dilluns vinga el tractor a estendre una mica de grava. Paguem imposats igual que la resta”.

A continuació, adjuntem un vídeo amb diversos fragments que ens han facilitat diferents lectors:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment