La Ciutat de les Arts i les Ciències convoca la tretzena edició del concurs de dibuix nadalenc destinat a estudiants de centres de Primària de la Comunitat Valenciana. Seran seleccionats tres dibuixos per cada dos cursos: 1r i 2n; 3r i 4t; 5é i 6é de Primària. Cadascun dels premiats guanyarà tres entrades del Museu de les Ciències, tres entrades de l’Hemisfèric i tres entrades del Oceanogràfic.

La decisió del jurat es farà públic el 12 de desembre a través de la xarxes socials i web cac.es. Els treballs premiats seran la felicitació nadalenca de la Ciutat de les Arts i les Ciències i a més s’exposaran al Carrer Menor del Museu de les Ciències.

Amb la convocatòria del concurs nadalenc la Ciutat de les Arts i les Ciències avança la seua programació especial de Nadal que començarà el 14 de desembre en el Passeig de Arbotantes amb tallers, actuacions musicals, teatre de marionetes, oferta gastronòmica, comprat d’artesania i un pesebre monumental, entre altres propostes.

Sota el lema Nadal en la Ciutat de les Arts i les Ciències, la participació en el concurs es podrà realitzar per curs i/o aula o bé a títol individual. En el primer cas, cada treball haurà de portar en el revers les dades completes del col·legi, nom i cognoms del professor encarregat i autors del dibuix. Si la participació és individual, en el revers s’ha d’indicar nom, data de naixement, adreça personal, telèfon de contacte, col·legi i curs al qual pertany.

Els treballs es realitzaran en un foli o cartolina grandària A4. Es podrà utilitzar qualsevol material que no present relleu. Els treballs han de ser remesos, fins al 3 de desembre de 2018 a les 14.00 hores, en la següent adreça postal: Ciutat de les Arts i les Ciències. Museu de les Ciències. Departament de Publicitat. Av. del Professor López Piñero (Historiador de la Medicina), núm. 7 46013-València.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment