Les noves instal·lacions del Students’ Resort Mas Camarena and Sports Centre van lluir aquest passat dijous engalanades per a rebre als més de 650 convidats que no van voler perdre’s la inauguració del Resort. Llums, música i un gran muntatge audiovisual van conformar un esdeveniment que va reunir autoritats polítiques, grans empresaris, treballadors del centre educatiu i rostres coneguts de la societat valenciana.

Don José Luis Marín, fundador i director general de Col·legis Segle XXI, i Maite Marín, directora del Complex Educatiu Mas Camarena, van ser els encarregats de rebre als convidats. Una recepció que va estar amenitzada amb música i un gran espectacle del Circ del Sol, photocall i una copa de benvinguda. A la recepció vam poder veure un bon nom de representants polítics del municipi.

Després de la recepció va donar començament l’acte d’inauguració i presentació de les noves Instal·lacions Students’ Resort Mas Camarena, que va estar conduït pel periodista i presentador de Cope València, Carles Villeta. El va publicar va contemplar diversos muntatges audiovisuals que van recórrer amb imatges la història del col·legi Mes Camarena així com la presentació d’aquest nou projecte.

En la seua intervenció, Maite Marín va destacar “continuem buscant per tot el món, nous models d’ensenyament innovador, que no solament s’aconsegueix amb tecnologia, sinó oferint oportunitats i entorns d’aprenentatge com el que hui inaugurem”. Visiblement emocionat en presentar un dels seus majors projectes, Don José Luis Marín va afirmar que “aquest projecte de present i futur, amb el qual volem que alumnes de tot el món vinguen a estudiar al millor col·legi de la Comunitat Valenciana”. Després de les seues paraules, va fer la seua intervenció el regidor d’Hisenda de l’Ajuntament de Bétera, Enric Álvarez, que va transmetre la seua enhorabona i els seus bons desitjos a la direcció.

Durant els parlaments l’espectacle continue de la mà d’un tenor acompanyat per un magnífic grup Instrumental i espectacle de cércols en aeris. Per a finalitzar l’acte el tenor va sorprendre amb una preciosa versió de “Nessun Dorma” i pirotècnia de color.

Un colofó final a l’altura d’aquestes noves instal·lacions Mas Camarena que naixen amb el somni de continuar creixent i convertir-se en el referent per a joves internacionals i per a totes les famílies valencianes que vulguen gaudir d’un resort pensat per a la pràctica de l’esport, l’oci familiar.

Després de l’acte d’inauguració es va servir un cocktail, als jardins del *resort que, malgrat la pluja lluïen amb una esplèndida il·luminació.

Projecció internacional

Més de 65.000 m2 formen Students’ Resort Mas Camarena and Sports Centre, un grandíssim projecte que ofereix residència d’estudiants, centre esportiu i un immens ventall d’oci familiar i zona d’esdeveniments.

Sempre fidel a la seua mentalitat internacional, el Complex Educatiu Mas Camarena amplia les seues instal·lacions amb la vista posada en la internacionalització. Des de la direcció del centre volen transmetre que la convivència amb estudiants d’altres comunicats del món és sempre beneficiosa per a un aprenentatge global i per al futur laboral dels alumnes.

Maite Marín, va afirmar que “el Col·legi Mas Camarena és un “IB World School” el que ens permet establir relacions amb els millors col·legis del món per a entre tots, treballar per a aconseguir un món millor i més pacífic a través de l’educació”

La residència ofereix un entorn tranquil i familiar en un edifici independent. Té capacitat per a 62 estudiants, és mixta i està estructurada per edats i etapes educatives. Dirigida a alumnes tant nacionals com internacionals, disposa de diferents tipus d’estada adaptades a cada necessitat d’estudiant.

Sports Centre

Es tracta d’un espai polivalent, on es podran practicar diversos tipus d’esport, tant a l’aire lliure com en interior. El Sports Centre

està pensat per a esportistes tant professionals com amateur. Els amants de l’esport disposen d’un camp de futbol 8 de gespa artificial, pista d’atletisme, pista poliesportiva. I en la seua segona fase comptarà amb un camp de futbol  11, pistes de pádel, tennis i bàsquet.  També alberga un gimnàs amb impressionants vista a la Serra Calderona, té sales per a la pràctica d’activitats col·lectives i dirigides. Una clínica esportiva amb atenció fisioterapéutica i nutricional completa les instal·lacions del Sports Centre.

L’oci familiar és un altre dels pilars d’aquest projecte. El  *Resort ofereix la possibilitat de participar en clubs esportius (senderisme, bici, padel…), activitats i tallers de cap de setmana per a xiquets, parcs Infantils i piscina exterior infantil, zona chill-out i un restaurant i cafeteria.

Els esdeveniments i celebracions també tenen cabuda en aquest nou espai. Aquestes excepcionals instal·lacions compten amb un gran saló d’esdeveniments, preparat per a esdeveniments d’empreses, celebracions, servei de càtering per a empreses.

El Complex Educatiu Mes Camarena s’ha consolidat a València amb més de 20 anys en l’educació i pertanyent al grup de Col·legis Segle XXI amb més de 55 anys d’experiència educativa. Amb aquest nou projecte ampliar els seus horitzons acadèmics, esportius i d’oci familiar, tres pilars fonamentals per a aquest centre educatiu referent en la societat Valenciana.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment