El passat divendres, algunes persones van poder participar en l’estudi sobre el Virus del Papil·loma Humà i el càncer de cèrvix a càrrec de la comare i investigadora doctoral Jessica Borrull. Es tracta d’una activitat que estava organitzada per l’Associació de Tecnologia i Ciència de Bétera (ASSTEC) al Saló de Plens del Castell del municipi.

No obstant això, algunes dones no van poder acudir a causa de les pluges persistents. Per eixe motiu, Asstec informa que la comare Jessica ha proposat que, si es forma un xicotet grup de mínim 6 persones, estaria disposada a tornar a Bétera i realitzar el qüestionari i la xarrada informativa de nou.

Des de l’Associació es demana que les persones interessades a assistir a una nova edició de l’estudi en els pròxims mesos per a un xicotet grup els informe a través del seu correu: associaciocientificabetera@gmail.com. Posteriorment, es contactaria amb Jessica i es buscaria una data abans de fi d’any o principis del 2019.

L’estudi està dirigit a dones entre 25 i 65 anys i consisteix en omplir una enquesta relacionada en el tema i assistir a una xarrada grupal impartida per la investigadora principal del projecte, la ja mencionada Jessica Borrull.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment