Bétera ha instal·lat tres nous desfibril·ladors. La finalitat era incrementar els espais cardioprotegits en els punts més concorreguts i sensibles de la localitat.
Els nous desfibril·ladors han sigut instal·lats a la Piscina Coberta Municipal, la Llar del Jubilat i l’Ajuntament de Bétera, situat al carrer Gascón Sirera.
“S’han triat aquells punts que creiem són més vulnerables com ho és una instal·lació esportiva com la piscina coberta, la llar del jubilat i l’edifici municipal de Gascón Sirera per ser el més cèntric i concorregut de tots, però l’objectiu és adquirir tres més l’any que per cobrir totes les necessitats del municipi”, ha explicat l’alcaldessa de Bétera i regidora de Sanitat, Cristina Alemany (Compromís).
“La mort sobtada és un problema de salut pública que pot afectar qualsevol persona, per això creiem que és necessari prendre mesures de prevenció com la instal·lació d’espais cardioprotegits. Els desfibril·ladors, juntament amb la formació del personal, poden salvar la vida d’un veí o veïna en qualsevol moment”, explica l’alcaldessa de Bétera.
Els desfibril·ladors han sigut adquirits a l’empresa Yo Te Salvo Health Solutions per un cost de 7.623 euros i a més també s’ha comprat un nou ressuscitador per a la piscina descoberta del Poliesportiu Municipal.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment