El pròxim divendres, 23 de novembre, l’Ateneu de Bétera acollirà la presentació del llibre ‘Insomni‘. Es tracta d’una obra literària de Cèsar Martí i Daniel Olmo Boronat.  Aquest acte donarà inici al voltant de de les 19.30 a 21.00 hores a la plaça del Mercat, 5.

Aquest llibre és un recull de relats, poemes i altres pensaments de Cèsar Martí tot il·lustrat amb molta estima, cura i confidència per Daniel Olmo i amb la impagable col·laboració del seu amic Andreu Valor amb el pròleg.

Segons els mateixos artífex, s’ha treballat de valent fins que han trobat que ja estava llest i la seua qualitat era aquella que mereixen les lectores i els lectors a qui va dirigit. Els autors declaren haver dipositat moltíssima il·lusió i esforç i volen compartir i disfrutar del resultat.

Aquest segon llibre autoeditat per Estudi Grafema, es pot aconseguir per 16 € a la botiga de la Revista Saó.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment