El passat dissabte, 17 de novembre, les bandes, tant Juvenil com Simfònica del Centre Artístic Musical de Bétera portaven a terme el segon concert de les celebracions de Santa Cecília. En la mitja part del concert es donava l’inici al seu 50 aniversari. A més a més, posteriorment al concert hi havia un sopar de socis, músics i simpatitzants.

Un dia abans també se celebrava el premi “Pas de Grau”, els guanyadors del qual recollien el seu diploma al Concert del dissabte.

Així mateix, diumenge 18 de novembre era el moment per a la ja tradicional missa en honor a Santa Cecília, on els assistents tenien l’oportunitat d’escoltar al Cor d’aquest Centre Artístic Musical. Finalment, la pluja obligava a suspendre la cercavila, però el centre va poder disfrutar igualment del seu cor acompanyat de membres de l’Orquestra i Banda Simfònica a la citada missa .

La Junta Directiva del Centre Artístic Musical de Bétera, pensant en el gran nombre d’alumnes amb instrument amb què comptava l’escola de música, sent la necessitat de crear una Banda Juvenil en la qual els xiquets i xiquetes s’anaren formant musicalment, per a poder integrar-se més tard en la Banda d’aquesta Societat. Se’ls comunica als pares i mares, que van acollir la iniciativa amb molta il·lusió, donant suport a la iniciativa i consolidant així la seua creació.

És l’octubre de 1996, en començar el curs escolar, quan es consolida la plantilla de la “bandeta”, que comptava amb 53 alumnes, de nivells de 2n, 3r i 4t de LOGSE.

Quant al cor, aquest naix a l’Escola de Música de la mateixa Societat a iniciativa d’alguns alumnes de l’assignatura “Conjunt Vocal” i de la seua professora Josepa Campos, l’any 1995.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment