La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública llançarà aquest dimarts, 20 de novembre, l’última actualització de l’app GVA+Salut. Aquesta aplicació per a dispositius mòbils compta amb 272.806 descàrregues des de la seua posada en funcionament el maig de 2017. Des de la posada en marxa d’aquesta app han sigut 95.666 descàrregues les que s’han realitzat des del sistema operatiu de IOS. De la mateixa manera, han sigut 177.140 les descàrregues practicades des d’Android.

L’aplicació pot descarregar-se i/o actualitzar-se a través dels següents enllaços. Des de dispositius Android http://ow.ly/o3uz30bqt81 i des de dispositius OS http://ow.ly/fkpm30bqtkn.

Aquesta nova versió (3.1.0) presenta una sèrie de novetats destinades a optimitzar els serveis que ofereix la mateixa aplicació.

Les noves funcionalitats que es destaquen en aquesta última versió és la incorporació, a més dels telèfons d’assistència per a emergències 112 i el d’atenció a víctimes de maltractaments 016 amb els quals ja comptava l’aplicació, dels telèfons d’atenció a la infància 116111 i el de prevenció del suïcidi 717 003 717.

L’última actualització de GVA+Salut també incorpora nous botons que possibilitarà als usuaris la consulta de serveis i tràmits sanitaris a través de la pàgina web de la Conselleria de Sanitat en relació a vacunacions, la sol·licitud de la targeta sanitària europea, o les ajudes al copagament entre altres.

Respecte a les millores tècniques cal destacar que s’han eliminat algunes incidències que encara existien en les antigues versions com el magatzematge del justificant d’assistència en la galeria d’imatges del telèfon intel·ligent o la integració del calendari del dispositiu mòbil per a guardar els recordatoris de les cites mèdiques.

Un altre aspecte tècnic destacable és la compatibilitat amb la versió 4 d’Android, ja que en la versió actual s’exigeix perquè siga descarregable del market d’Android, que el dispositiu tinga com a mínim la versió 5.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment