La regidoria municipal de Dona i Igualtat de Bétera ha preparat diverses activitats durant aquesta setmana per commemorar el Dia Contra la Violència Masclista, que tindrà lloc el diumenge 25 de novembre.

En aquest sentit, hui dimarts 20 de novembre tindrà lloc una xarrada sobre les conseqüències del mal ús del WhatsApp. Aquesta activitat es portarà a terme a les 17.30 hores al Saló de Plens del Castell. L’advocada Irene Schuller serà l’encarregada d’impartir aquesta jornada.

Amenaces, injúries o calúmnies són un escenari molt present del que les dones es poden protegir prenent accions legals. Aquesta advocada explicarà totes aquestes qüestions i resoldrà tots els dubtes dels assistents.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment