És una de les reivindicacions que hem realitzat l’Associació de Veïns/es del Camí de Paterna de Bétera i precisament en l’últim ple Luis Poveda, membre de la Junta Directiva d’aquesta Associació, va fer la pregunta en el ple.

Hui ja es poden veure les marquesines quasi acabades i instal·lades del tot en les diferents parades triades per a la seua instal·lació. La situació de la urbanització-barri conegut com EL PATERNERO- en què venim reivindicant diferents necessitats per a intentar tindre alguns dels serveis que altres zones de Bétera ja tenen és coneguda pel govern municipal. Per això i “després de les gestions de l’Associació de Veïns/as, almenys en això hem de reconéixer que el govern municipal ha complit, encara que tambié és veritat que queden moltes coses encara per fer i l’Associació segueix en això”, ha conclòs Luis Poveda en la seua condició de membre de la Junta Directiva de l’Associació.

A Bétera a 20 de novembre de 2018

Associació de Veïns/as de *Camí de Paterna de Bétera

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment