(EFE) La Denominació d’Origen Protegida (DOP) de la Granada Mollar d’Elx enviarà aquesta varietat de fruita a les persones de la Comunitat que viuen en l’actualitat a l’estranger, amb motiu de les festes nadalenques.

Aquesta iniciativa consisteix en l’enviament gratuït de caixes amb cinc quilos de magranes, un obsequi que el podran sol·licitar amics o familiars dels destinataris per a aquests el puguen rebre abans que viatgen a la Comunitat per Nadal i, així, sorprendre’ls.

En aquesta primera edició s’entregaran les caixes a les persones que viuen a Europa, amb un total de mig centenar d’enviaments, segons han informat fonts de la DOP de la Granada Mollar d’Elx en un comunicat.

Amb aquesta campanya “volem avançar-nos al Nadal i portar un tros d’aquesta terra i dels seus sabors a les persones que viuen fora d’ací, que desitgen estar més prop dels seus i enyoren els sabors de la seua terra”, ha dit el president de la citada DOPFrancisco Oliva.

També es pretén que els seus destinataris es convertisquen en ambaixadors d’Elx i de la magrana mollar.

Aquesta iniciativa és una de les accions que realitzarà la DOP de la Magranes d’Elx dins de la campanya ‘El Nadal és valencià’ de la Generalitat.

La DOP de la Granada Mollar d’Elx empara a quaranta municipis de les comarques de L’Alacantí, Baix Vinalopó i Vega Baixa, que produeixen més de 50.000 tones per campanya i concentren al voltant del 75% de la producció nacional d’aquesta fruita.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment