Aquest dissabte, 24 de novembre, torna a Bétera la Fira de la Carabassa. Un any més, aquest esdeveniment es portarà a terme l’Ateneu de la localitat (plaça del Mercat, 5). Són ja set edicions d’una cita que ja s’ha fet imprescindible.

La carabassa serà la principal protagonista de la vesprada-nit del dissabte.

Al voltant de les 21.30 hores, un bon nombre de veïns s’aproparan a ser testimonis d’aquest esdeveniment.

Durant la jornada es realitzarà un sopar amb exhibicions i intercanvi de llavors i receptes, per a celebrar les excel·lències de la carabassa a la cuina i al camp. Tots els allí presents podran degustar les delícies que es cuinen per a l’ocasió.

A més a més, hi haurà premi per al millor plat dolç i salat.

D’altra banda, cal recordar que, a més, un dia abans el mateix Ateneu acollirà la presentació del llibre Insomni. Es tracta d’una obra literària de Cèsar Martí i Daniel Olmo Boronat. Aquest acte donarà inici al voltant de les 19.30 a 21.00 hores a la plaça del Mercat, 5.

Aquest llibre és un recull de relats, poemes i altres pensaments de Cèsar Martí tot il·lustrat amb molta estima, cura i confidència per Daniel Olmo i amb la impagable col·laboració del seu amic Andreu Valor amb el pròleg.

Així mateix, en acabar, serà el torn per a la inauguració de l’exposició Exili a la mort. Saguntins deportats als camps d’extermini nazis.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment