Aquest dissabte, 24 de novembre, torna a Bétera la Fira de la Carabassa. Un any més, aquest esdeveniment es portarà a terme l’Ateneu de la localitat (plaça del Mercat, 5). Són ja set edicions d’una cita que ja s’ha fet imprescindible.

La carabassa serà la principal protagonista de la vesprada-nit del dissabte.

Al voltant de les 21.30 hores, un bon nombre de veïns s’aproparan a ser testimonis d’aquest esdeveniment.

Durant la jornada es realitzarà un sopar amb exhibicions i intercanvi de llavors i receptes, per a celebrar les excel·lències de la carabassa a la cuina i al camp. Tots els allí presents podran degustar les delícies que es cuinen per a l’ocasió.

A més a més, hi haurà premi per al millor plat dolç i salat.

D’altra banda, cal recordar que, a més, un dia abans el mateix Ateneu acollirà la presentació del llibre Insomni. Es tracta d’una obra literària de Cèsar Martí i Daniel Olmo Boronat. Aquest acte donarà inici al voltant de les 19.30 a 21.00 hores a la plaça del Mercat, 5.

Aquest llibre és un recull de relats, poemes i altres pensaments de Cèsar Martí tot il·lustrat amb molta estima, cura i confidència per Daniel Olmo i amb la impagable col·laboració del seu amic Andreu Valor amb el pròleg.

Així mateix, en acabar, serà el torn per a la inauguració de l’exposició Exili a la mort. Saguntins deportats als camps d’extermini nazis.

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment