Ahir a la vesprada donaven el seu tret d’eixida els actes que s’han preparat aquesta setmana, des de la regidoria de Dona i Igualtat per a commemorar el Dia Internacional contra la Violència Masclista. L’encarregada d’encetar les jornades va ser Irene Schuller Ramos, advocada i administradora concursal amb nombrosos anys d’experiència. Irene Schuller va oferir una xarrada sobre les conseqüències del mal ús del WhatsApp i accions civils i penals contra l’assetjament via aquesta xarxa social.

Hui, a les 18.30 hores, serà el torn per a la presentació de l’associació Alanna. Aquest acte tindrà lloc també al Saló de Plens del Castell de Bétera. La citada associació té com a missió contribuir a l’assoliment i desenvolupament d’una societat inclusiva, sostenible i igualitària, realitzant programes locals que provoquen la inclusió social dels col·lectius més vulnerables, principalment dones, menors i famílies.

Alanna, va ser creada l’any 2002. Aquesta està integrada per professionals, majoritàriament dones, formades en intervenció social i amb inquietuds per la inclusió social de les dones més vulnerables de la nostra societat: Víctimes de violència de gènere i minories ètniques.

Aquesta entitat treballa en els següents valors: comunicació, solidaritat, confidencialitat, equitat, confiança, honestedat, transparència., coherència, humilitat, respecte, compromís i professionalitat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment