L’Ajuntament de Bétera ha construït una nova rampa d’accés a l’edifici de la Casa de la Cultura i la Llar del Jubilat. La finalitat d’aquesta iniciativa és reduir el pendent de la rampa que hi havia i fer l’entrada més accessible. Després d’un mes d’obres, el nou accés ja està acabat i els usuaris del centre ja la utilitzen.

Les obres de la rampa han tingut un cost de 19.000 euros més IVA, i a més de la rampa s’ha millorat l’alçada de la vorera i s’ha pintat la barana.

La regidora municipal de Drets Socials, Raquel Puig (Compromís), ha indicat que s’ha decidit fer aquesta obra per la necessitat de reduir la pendent, “la rampa era massa empinada i necessitàvem un bon accés per als nostres majors, molts d’ells amb mobilitat reduïda. És un accés que utilitza molta gent i des del govern volíem que estiguera com toca, doncs apostem perquè tots els edificis municipals siguen 100% accessibles”.

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment