Aquest dimecres, 21 de novembre, va tindre lloc la presentació de l’associació Alanna a Bétera. A poc més de les 18.30 hores, el Saló de Plens del Castell de Bétera acollia aquest acte, davant la presència d’un bon nom de dones del municipi. Entre les presents es va poder veure a diferents autoritats polítiques, així com representants de diferents entitats locals de dones, com Tyrius o Dones Progressistes, Aquest acte estava emmarcat dins de les activitats que la regidoria de Dona i Igualtat ha preparada aquesta setmana per a commemorar el Dia Internacional contra la Violència Masclista i que culminaran aquest diumenge.

La presentació d’aquesta associació va començar amb la benvinguda per part de la responsable del departament de Dona i Igualtat, Maite Bes, qui seguidament va donar pas a les portaveus d’aquesta agrupació.

Alanna té com a missió contribuir a l’assoliment i desenvolupament d’una societat inclusiva, sostenible i igualitària, realitzant programes locals que provoquen la inclusió social dels col·lectius més vulnerables, principalment dones, menors i famílies.

Alanna, va ser creada en 2002. Aquesta està integrada per professionals, majoritàriament dones, formades en intervenció social i amb inquietuds per la inclusió social de les dones més vulnerables de la nostra societat: Víctimes de violència de gènere i minories ètniques.

Aquesta entitat treballa en els següents valors: comunicació, solidaritat, confidencialitat, equitat, confiança, honestedat, transparència., coherència, humilitat, respecte, compromís i professionalitat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment