Aquest dijous, 22 de novembre, se celebra a Bétera una Jornada Financera amb el nom “Aprén a canviar la teua forma de pensar sobre els diners, l’estalvi i la inversió”. Aquesta xarrada tindrà lloc a l’Escola per a Adults del municipi (EPA).

Aquesta iniciativa s’emmarca dins del Programa d’Alfabetització Financera.

Una de les finalitats principals d’aquesta iniciativa és oferir les eines necessàries per a enfrontar-se a les decisions financeres que es puguen tindre en el futur. Organitzat per la càtedra d’empresa i Humanisme, la Universitat de València i l’Ajuntament de Bétera, aquest esdeveniment compta amb la col·laboració de Caixa Popular i Seidor, multinacional referent en solucions de Consultoria de programari de gestió i en serveis TIC de valor afegit.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment