Aquest dissabte, 24 de novembre tindrà lloc la ja tradicional Volta a Peu a Torre en Conill de Bétera. L’eixida de la carrera d’adults serà a les 11.00 hores i l’eixida de carreres infantils entre 12.30 i 13.00 hores.

Des de les 08.00 hores estarà prohibit l’estacionament en el recinte (zona comercial de l’urbanització). A més a més,hi haurà talls i desviacions del trànsit durant el desenvolupament de les proves.

El preu de la carrera d’adults és de 6 euros. Les inscripcions per a aquesta cinquena edició es poden realitzar a www.megustacorrer.com i www.carreraspopulares.com fins a aquest dijous 22 de Novembre a les 22.00 hores. (S’admetran inscripcions el dia de la prova segons disponibilitat al preu de 10 €.).

Els Menors s’inscriuen en línia d’Eixida, preu 1 Euro. Per a l’ocasió hi haurà regals fins a fi d’existències.

Per a l’ocasió s’estableixen les següents categories:

Categories (Masculí i Femení) Edat:

  • Benjamins 0 – 8
  • Infantil 9 – 12
  • Juvenil 13 – 16
  • Sènior 17 – 44
  • Veterans +45
  • Locals de Torre en Conill Sènior i Veterans

El lliurament de dorsals s’efectuarà al costat de la Meta en la zona Comercial, el dia de la prova fins a 10 minuts abans de l’inici de cada carrera.

El recorregut es compon d’una volta de 6 Km. Hi haurà paella gratis per a totes i tots els participants, així com obsequis. A més a més, també hi haurà castells unflables per als més menuts.

Els tres primers classificats de cada categoria tindran un trofeu. Per als participants locals hi haurà trofeu per als 3 primers Sènior i Veterans (es consideren locals als empadronats a la Urbanització Torre en Conill, indicar-ho en realitzar la inscripció).

Així mateix, hi haurà una samarreta commemorativa i una borsa per a cada corredor en línia de Meta.

L’organització en compliment de la legislació vigent, disposarà de la corresponent assegurança d’accidents i Responsabilitat Civil per a tots els participants inscrits oficialment a la prova i dins del termini d’inscripció.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment